lauantai 2. kesäkuuta 2012

War of the Dead: Stone´s War



 Suomalais-amerikkalainen sotilasryhmä on Veli-Venäläisen linjojen takana Toisen Maailmansodan aikaan ja he saavat kimppuunsa uudenlaisen vihollisen joka ei helpolla kuolekaan.

 Siinäpä perusidea typistettynä onkin ja olikin jo aika nähdä tämä viimeinkin. Valitettavasti liettualaisen tuotantopuolen takia, ainakin huhujen mukaan, aivan liian myöhään sillä viivästyneen julkaisun vuoksi vastaavia ehti tulemaan useitakin mm Outpostit ja Död Snö joihin tätä voi verrata suoraan, ainoana poikkeuksena että tämä tapahtuu sodan keskellä. Mutta ei se tästä huonoa tee vaikkakin useampaan kertaan nähdyn kylläkin mutta heikoksi tämän tekee monikin asia esimerkiksi tönköt roolisuoritukset ja vaikka ohjaajalla silmää onkin sekä jonkun verran taitoa niin joku tolkku niissä hidastuksissa pitäis olla prkl!!! Myös lukuisat pienemmät ongelmat järsii kokonaisuutta pahoin.

 Elokuva on jokseenkin pakko katsottavaa kaikille, hmm, no "zombie" faneille, kyllä nämä Übersoldat jutut voi siihen kastiin laittaa, ja leffa on kauhun ystäville mukava välipala mutta jos suosikkisi on Titanic niin hoitoon joutaisit. Etkä saisi tästä irti yhtään mitään.

6/10

IMDb

War of the Dead: Stone's War

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti