sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ice Age: Continental Drift



 Ice Age oli aikoinaan mullistava animaatio, teknisesti ja muutoinkin. 2 oli edelleen hyvä eikä 3:s ollut pöllömpi. Nyt alkaa olla neljännen kohdalla homma kaluttu rustoja myöten. Elokuvassa on samat tutut teemat kuin edeltäjissäkin eli perhe, ystävyys, uskollisuus ja vastuu eikä niissä tietenkään mitään vikaa ole mutta montako leffaa tarvitaan asian tyhmempäänkin päähän takomiseen?

 Visuaalinen puoli on jälleen näyttävää ja huumorikin toimii paikoitellen, Scrat on edelleen hauska vaikkakin hänen tekemisien lopputulokset jo arvattavia ovatkin, tarustoista tutut seireenit oli toteutettu liki Lovecraftmaisesti (Tai oikeammin Call of Cthulhu-roolipelin maailman mukaisesti) ja joitain hauskoja hahmoja joukkoon on muutoinkin eksynyt ja niistä laiskiais iso-äiti veti parhaita juttuja. Päätarina on kumminkin sitä samaa, eri hahmoilla tosin, ja piraatti villityksen jälkiaalloilla ratsastettiin kolmijalkaisella kaakilla.

 Tekijät ovat selkeästi luottaneet siihen että ne jotka olivat lapsia 10 vuotta sitten ensimmäisen tullessa ovat palanneet teatteriin uudestaan sillä osa jutuista on suunnattu selkeästi sarjan mukana vanhenneille. No minkäs tekee, jatko-osat menee jossain välissä väkisin sietämiseksi, näiden kohdalla se tapahtui nyt.

5/10

IMDb

Ice Age: Continental Drift

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti