sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

The Mummy


 Remake Karloffin 30 - luvun mestariteoksesta joka nosti Weiszin tähtien joukkoon, teki Frazerista vähäksi aikaa muunkin kuin George of the Junglen ja toi lopullisesti CGI:n elokuviin. Toki aikaisempiakin on, useita, mutta jotenkin itseni kohdalla tämä löi sen kuuluisan naulan arkkuun.

 Alkuperäisen kanssa tällä on hyvin vähän tekemistä, ikuinen rakkaus ja kuolleista nouseminen joo mutta niin taitaa olla liki kaikissa muumio leffoissa. Ja lukuisissa muissa. Mutta kyseessä on kumminkin hyvä seikkailuelokuva joka taannuttaa pariksi tunniksi 10v tasolle hyvin sujuvasti eikä vaadi aivojen liikaa käyttöä, se olisi itseasiassa pahasta tämän kohdalla.

 The Mummy on huomattavasti hidastempoisempi kuin muistin, säpinähän alkaa vasta vajaan tunnin kohdalla, alkuperäinen kun kesti jotain 80 min. Muttei niin paha venytys kuin King Kongin kohdalla, Jacksonin versiossa kestollisesti pääsivät vasta saarelle kun originaali oli jo ohi! Ja onhan tämä elokuvanakin huomattavasti parempi kuin King Kongin remake eikä tässä oikeastaa huomaa hidasta alkua sillä venytyksen makua ei ole.

 Jos haluaa letkeää ja aivotonta viihdettä niin varteenotettava vaihtoehto ehdottomasti.

7/10

IMDb

The Mummy

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti