sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Madagascar 3: Europe´s Most Wanted


 Kun pari edeltäjää on ollut suhteellisen keskinkertaisia, joskin sisältäen useita hauskoja hetkiä, niin ei odotuksia kolmannen suhteen siinä vaiheessa paljon ole. Onneksi olin väärässä sillä kolmas kerta toden sanoi ja parasta tuli.

 Kaverusten olisi päästävä kotiin Afrikasta mutta Ranskan rannikolle matka tyssää ellei jotai keksitä ja äkkiä sillä yli-innokas eläinasioihin erikoistunut tulliviranomainen on kintereillä, tarkoituksena saada leijonan pää seinälleen. Hätä keinot keksii ja niin vähän realismia kuin puhuvissa eläimissä noin ylipäätään on niin tässä vaiheessa alkaa loputkin jo karista. Mukaan tuodaan paljon uusia hahmoja joista Martin Shortin italialainen merinorsu varastaa shown aika tehokkaasti, naurut antaa joka kohtauksesta jossa on mukana. Olen kylläkin sitä mieltä että hylje se on.

 Ja kun matka jatkuu niin todellisuus hylätään täysin uskomattoman revittelyn alta. Visuaalisesti ja muutoinkin. On takuulla ollut teattereissa näkemisen arvoinen. Leffa sisältää tottakai perus animaatio kauraa tarinallisesti ja on ennalta arvattava paikoitellen mutta se ei häirinny, onneksi omaan vielä sen verran lapsenmielisyyttä että osaa laittaa asioita sadun piikkiin, tositarina kun ei muutoinkaan ole uskoakseni kyseessä. Hyvä ralli lapsille ja lapsen mielisille.

8/10

IMDb

Madagascar 3: Europe´s Most Wanted

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti