perjantai 23. marraskuuta 2012

Demons


 Juna-asemalla jakelee lippuja elokuviin mies jolla on puolet kasvoista maskin alla tyyliin Phantom of the Opera. Näytös johon lippuja jaellaan on kauhuelokuva jonka tapahtumat siirtyvät pian teatterin puolelle. Suljettu tila ja lahtaus on valmis.

 Demons on yksi kasari suosikeistani, turpaan vaan-asenteella höystetty elokuva jossa henkilöhahmot on täysin toissijaisia, kunhan lahdattavaa vaan on niin yksi lysti kuka kuolee. Sanotaan tätä nyt Rock leffaksi, syy selviää kyllä, mutta käytännössä tämä on zombileffa, nopeita sellaisia, joille on vaan annettu vaikuttavampi nimi ja maskeissa on huomattavasti enemmän muutakin kuin verta ja haavoja. Pidän kunnon prostetiikka maskeerauksista ja nukeista, melkein aivan sama kuinka kömpelösti ne on tehty niin CGI jää liki aina toiseksi ja maskeerauksia tässä riittää. Ja verta, limaa, kuolaa sekä väkivaltaa, sopivan tarpeetonta sellaista.

Ja sitten se Rock juttu: Soundtrack. Italialaisilla ohjaajilla oli outo mieltymys raskaampaan rokkiin ja heavyyn vuoden 1985 molemmin puolin, jopa tämän käsikirjoittaja ja tuottaja Dario Argento käytti omissaan, varsinkin Phenomenassa, NWoBHM kamaa vaikka leffa on muutoin hyvinkin seesteinen, jopa unenomainen. Tässä taas raikaa Accept, Mötley Crue ja Saxon näin esimerkkinä.

 Ja kun Acceptin Fast as a Shark soi niin ei voi muuta kuin nauraa sillä sen verran hillitön kohtaus on kyseessä. Ehdottomasti kulttileffa, positiivisessa mielessä.

8/10

IMDb

Demons

DVDCompare DVD

DVD

BluRay

Trailer




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti