maanantai 19. marraskuuta 2012

Tremors 3: Back to Perfection


 Perfection on ykkösestä tuttu tuppukylä jonka henkiin jääneet asukkaat, sekä muutama muu, elää kituuttelee vuosien takaisilla kokemuksillaan, sarjakuvien, kirjojen, taiteen sekä turismin muodossa. Mutta maat alkaa taas tärisemään.

 Kolmatta viedään ja taso tulee alas. Ei kumminkaan liian alas ja tästä pitää huolen aikaisemmista osista tuttu rentous ja jälleen graboidien kehitys. Mukavana yksityiskohtana on se että ne hahmot jotka selvisi ensimmäisessä elossa on myös samojen näyttelijöiden suorittamina tässäkin ja koko hommahan on ollut alusta alkaen jonkinlainen kaveriprojekti. Samat miehet käsikirjoittaa, tuottaa ja ohjaa mutta roolit vaihtuu aina seuraavaan. Budjetin pienuus ja nopea kuvaus aikataulu on tehnyt tehtävänsä ja kokonaisuudesta jää hiukan hätäinen maku eikä pikku rahan CGI auta asiaa.

 Siinä missä kahden ensimmäisen tehosteet oli hienoja ja jopa kakkosen CGI on vieläkin siedettävää nähtynä valmistusvuoteen ja tosiasiaan että sekin tehtiin suoraan videolle tämän tapaan niin joku vaan ei tällä kertaa toimi. Mutta lisänä omaan pikku mytologiaansa ihan ok teos.

6,5/10

IMDb

Tremors 3: Back to Perfection

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti