sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Contamination


 New Yorkin satama-alueelle on tullut rahtialus aivan liian lujaa ja kun helikopteri lähetetään tutkimaan tilannetta niin laivan kannella ei näy ketään. Joten vauhti hidastetaan hinaajilla ja alus viedään karanteeni alueelle. Hazmat puvut niskaan ja tutkimaan ja kun kapteeni löytyy niin mies näyttää räjähtäneen sisältäpäin. Pienten lisätutkimusten jälkeen löytyy munia joista yksi hajoaa ja sisältö tappaa välittömästi: Mahat räjähtelee näyttävästi hidastuskuvissa ja tämä vuoden 1980 veri iloittelu on valmis etenemään.

 Tai pitäisi olla sillä lupaavan alun jälkeen koko touhu lässähtää seuraavaksi tunniksi kun tutkitaan ja ollaan niin fiksuja, tarinan edetessä kylläkin mutta jos lähdetään heti alussa ihmisten räjäyttely linjoille niin ei nyt sen jälkeen enää yritetä olla uskottava scifi jännäri.

 Sekaan hiukan Alien ripoffia ja naurettavan epäeeppinen loppu niin tadaa! Soppa valmis. Ohjaaja Luigi Cozzi (a.k.a. Lewis Coates) on hävinnyt ohjaajan hommista ja parempi kenties näin. Paljon lupauksia, liian vähän lunastuksia.

4/10

IMDb

Contamination

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti