lauantai 12. tammikuuta 2013

Bait


Kun Josh ei onnistu pelastamaan kaveriaan, joka on tietty morsiamen veli, hain kidasta niin syyllisyyden tunne on kalvava. Jopa niin kalvava että välit morsioon menee poikki ja masentaa ja nyyh nyyh. Montako vastaavalla periaatteella olevaa leffaa onkaan tullut?

 Morsio häipyy Singaporeen ja tietty se päivä koittaa milloin kohdataan jälleen mutta mitäs tapahtuukaan. Kauppaan jossa Josh on töissä rysähtää kesken meneillään olevan ryöstön tsunami jonka mukana kauppaan ja sen alapuolella olevaan parkkihalliin saadaan vieraaksi jokunen valkohai, tietysti.

 Joukko erinäisiä stereotypioita on loukussa ja tasaisin väliajoin pitäisi jännittää ja niiden välissä kuunnella suru tarinoita kuolleista äideistä ja elämän vääristä valinnoista ja ollaan niin pahoillaan. Nämä lässytys kohdat pilaa valitettavasti tämän leffan potentiaalin sillä sitä kumminkin on ärsyttävistä hahmoista huolimatta.

 Ei tämä turhista tunteiden herätys kohtauksista huolimatta tylsä ole ja on sekaan saatu jopa muutama persoonallisempikin vetäisy yllättävän hyvillä tehosteilla mutta mikään Jaws tämä ei ole, ei edes Deep Blue Sea.

5/10

IMDb

Bait

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti