perjantai 1. helmikuuta 2013

Ghoulies


 Vuosia sitten paholaisen palvontaa harrastavan kultin suunnitelmat menee puihin kun uhriksi tarkoitetun vauvan äiti muuttaakin mielensä ja pelastaa lapsensa laittamalla tälle korun kaulaan. Jämerä riipus siis. Eräs kultisti vie lapsen turvaan mutta lapsi palaa miehenä kun perii talon josta aikoinaan selvisi elossa, mukanaan tyttöystävä. Ja eipäs aikaakaan kun kellarista löytyy omituinen laatikko jossa on kaapuja ja kirjoja sopivasti tupareiden alla. Kun bileet kavereiden kanssa alkaa hiipumaan ja jäljellä on enää harvat ja valitut niin jatkojen neron leimauksena on tietysti kellarissa pidettävä rituaali jonka seuraukset ei juuri yllätä.

 Tässä välissä on pakko sanoa että jos minun ystäväni olisi yhtä typeriä niin pitäisin minäkin rituaalit tai parit jotta pääsisin niistä eroon.

 Yksi kultainen muisto peruskoulu ajoilta ja vaikka elokuva onkin hölmö ja kömpelö niin se on kumminkin siinä samalla viihdyttävä sillä kaikki on toteutettu ja näytelty niin hyvin kuin tällaisessa oman aikansa pikku budjetin kauhistelussa on vain voinut, tästä kuulunee kiitos Charles Bandille, miehelle Empiren ja Full Moonin takana.

 Molemmat siis studioita jotka olivat erikoistuneet tällaisiin enkä pistänyt yhtään pahakseni että Full Moon palasi muutama vuosi sitten. Sääli vaan että uudemmissa käytetään paljon huonoa CGI:tä kunnon käsityön sijaan.

7,5/10

IMDb

Ghoulies

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti