sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Resident Evil: Extinction


 Sarjan osa nro. 3 ja olikin parempi kuin muistin. T-virusta ei saatu rajattua Raccoon Cityyn vaan muutamassa kuukaudessa epidemia oli maailman laajuinen ja nyt, viisi vuotta myöhemmin, maailma on autioitunut sekä aavikoitunut kun virus ei ole tyytynyt tuhoamaan pelkästään ihmistä vaan on vaikuttanut kaikkeen elolliseen tuhoisasti.

 Alice on vetäytynyt syrjään muiden ihmisten lähettyviltä koska on huomannut olevansa vaaraksi ympäristölleen mutta tapahtumat saavat hänet hakeutumaan ihmisten seuraan joista osa on tuttuja. Tämän seurauksena Umbrellan väki löytää myöskin hänet ja koska Alice on tarpeellinen heidän tutkimuksilleen niin maailman laajuisen zombie lauman lisäksi yhtiö vapauttaa kintereille jotain uutta ja entistä vaarallisempaa.

 Ohjaajaksi saatu Russell Mulcahy on tehnyt kolme vuosikymmentä töitä elokuva alalla ja Highlander on varmaan tunnetuin miehen töistä. Kokemus näkyy tässä rauhallisemman kameran käytön ja leikkauksen kautta joten edellisten kaltaista levottomuutta ei ole. Tarinaan on saatu jälleen peleistä tuttuja elementtejä ja hahmoja mutta siihen yhtäläisyydet nimen lisäksi jääkin. Kaikki mikä peleistä on otettu on kylläkin hyödynnetty suht hyvin muttei tarpeeksi. Parempi joka tapauksessa kuin edellinen ja lopusta olisi ylpeä kuka tahansa B-hutun käsikirjoittaja.

7/10

IMDb

Resident Evil: Extinction

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti