lauantai 23. helmikuuta 2013

Super Shark


Öljylautalla tapahtuu onnettomuus jota lähtee tutkimaan yli-innokas meribiologi, joka on bikinisillään noin kahden minuutin jälkeen. Läheltä onnettomuus paikkaa ei vaan öljyä löydy eikä lähemmäksi voi mennä. Silminnäkijä väittää että lautan upotti mikäpäs muukaan kuin hai jonka koko luokka on ydinsukellusveneen korvilla eli vanha kunnon Tappajahai on suolasilli tämän kaverin rinnalla. Ja onnettomuus paikan lähettyvillä on myös uimaranta jonka hengenpelastajat on luonnollisesti uikkaireissa ja osallistuvat vapaa-ajalla bikini kisoihin. Tämä menee tietty käsikirjoituksen piikkiin mutta uskon että ohjaaja Fred Olen Ray on tunkenut vaikka väkisin kaiken vähäisiin vaatteisiin liittyvän mukaan.

 Hai hyökkäilee kaiken kimppuun syvyyksissä joihin moinen elikko ei edes mahdu ja rannalle hyppääminenkin onnistuu sujuvasti sekä pikku kävelylenkit. Toisaalta kalapuikon mittasuhteet vaihtelee tilanteeseen sopivaksi mikä on tietysti kätevää. Eikä lentokaloilta muutama opittu niksi ole huono asia.

 Osa näistä Shark-leffoista on hauskoja, pelkästään nimi on yhdistävä tekijä useasti (joista Sharktopus on sellainen jota voin jopa kehua, roskaelokuvaa parhaimmillaan) ja muutama menettelee. Valtaosa on taas tylsää roskaa jossa ei olekaan muuta hyvää kuin idea, eikä aina sitäkään, lopun ollessa vain huonosti näytelty, nopeasti tehty ja huonoilla tehosteilla varustettu kasa paskaa. Tämä on yksi niistä mutta pakko antaa ylimääräistä Super Hain taidoista sekä hiukan lisiä tulee myös uskomattoman huonosta tunnus biisistä.

2/10

IMDb

Super Shark

DVDCompare

-----

Trailer



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti