maanantai 4. maaliskuuta 2013

Zombie Lake


 Kun nykyinen zombie leffa buumi on alkanut jo ottamaan päähän tason jatkuvan tippumisen takia niin ei pidä unohtaa että on sitä ennenkin osattu. Kun Dawn of the Deadin vanavedessä alkoi tulla jos jonkinlaista yrittäjää ympäri maailmaa niin tämä ranskalaisten ja espanjalaisten tiimi työskentely olisi saanut jäädä tekemättä.

 Pieni kylä jossain päin Ranskaa saa kokea sen ettei natsit pysy kuolleina vaan vuosia järveen upotettuinakin paskiaiset vaan tulee takaisin. Yllättävän ehjän näköisinä, pikkuisen vihertävinä kylläkin, ja joutuvat tilastaan huolimatta välillä haukkomaan henkeä. Ja kun ihmisiä löytyy kuolleena niin mistä media kiinnostuukaan sopivasti samaan aikaan: Järvestä, sen nimestä ja historiasta. Näin saadaankin näppärästi rautalangasta väännettyä sotkun juuret kaikille selväksi ja yritetään kalastella naiskatsojiakin alun useamman minuutin nakuilun jälkeen.

 Kalastelusta ei ole varmaankaan ollut hyötyä sillä paljasta pintaa riittää tasaiseen tahtiin, naispuoleista tottakai. Mutta kun Franco on käsikirjoittajana ja Rollin ohjaajana niin juuri muuta ei voi odottaakaan, miekkoset kun olivat eksploitaation kuninkaita näihin aikoihin.

 Mutta jopa Franco/Rollin asteikolla tämä on surkea tekele ja menee varmaan huonoimmaksi zombie leffaksi jonka olen nähnyt ja muutoinkin surkeimpien Top 10 ei ole kaukana ja se on jo paljon se. Sinne meni 82 minuuttia tästä elämästä.

1/10

IMDb

Zombie Lake

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti