perjantai 24. toukokuuta 2013

Slugs: The Movie


  Kun viranomaiset menevät toimeenpanemaan häätöä jonka paikallinen juoppo on saanut niin tämä löytyykin kuolleena. Jäljellä on hyvin vähän luurangon lisäksi eikä tekijästä ole jälkiä. Kun muutakin väestöä alkaa kuolemaan, viemäristössäkin on jotain outoa ja puutarhoissa on 20 senttisiä sormia pureksivia etanoita niin paikallinen terveysviranomainen luulee tietävänsä tappajan. Mutta kun kaupungin päättävät elimet sheriffiä myöten ovat kusipäitä joilla ei ole korvia niin ei tilanne ainakaan parane.

 Shaun Hutsonin kirjaan perustuva Amerikassa kuvattu espanjalaistuotanto joka olikin mainettaan parempi. Ainakin roskaleffa fanin silmissä sillä kun selviää yli pääosin huonoista näyttelijöistä niin kyseessä on suht verinen ja koko ajan etenevä teos jossa ei tylsisty.

 Vaikka näyttelijät ovatkin heikkoja ja ei hahmotkaan luontevimmasta päästä ole niin kaikki muu ympärillä on hyvää B-huttua toimivia erikoistehosteita myöten ja onhan tappajaetanat sen verran hullu ideakin että tietynlaisen yleisön mielenkiinnon pitäisi herätä.

 Hyvää laaturoskaa jollaisia katsovan yleissivistykseen tämän pitäisi kuulua. Muille ei oikein pääse suosittelemaan.

7/10

IMDb

Slugs: The Movie

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti