maanantai 15. heinäkuuta 2013

[REC] 2


 Poliisien iskujoukko menee sisälle kerrostaloon jossa on valloillaan virus joka tekee kantajistaan raivohulluja. He ovat saattamassa tutkijaa joka etsii syitä tapahtumiin sekä kerää näytteitä joista voi olla apua tutkimuksissa ja kaikki on tietysti dokumentoitava. Mutta koska poliisien tehtävänä on myös etsiä eloonjääneitä niin tämä laupeus kostautuu välittömästi ja uusi joukko on valmis kokemaan helvetillisen viruksen.

 [REC] 2 on suoraa jatkoa ensimmäiseen useammalla kameralla ja näkökulmalla jotka tuovat monipuolisuutta vaikkei ensimmäisen yhden kameran näkökannassakaan vikaa ollut. Hyvä tietysti ettei saman toistoon ole tyydytty vaan niinkin yksitoikkoiseen tyyliin kuin mockumentary pienet lisämausteet ovat aina tervetulleita. Tapahtumien syitä ja seurauksia viedään pidemmälle suuntaan jonka jenkit Quarantinesta, ja sen jatkosta, hylkäsivät täysin eli tuhosivat suurimman persoonan, latistaen koko touhun omalle ÄO:lle sopivaksi. No, onneksi on nämä kumminkin olemassa.

 Tämä ei pääse samaan kuin ensimmäinen ja siihen suurimpana syynä on jotkin epäonnistuneet hahmot vaikka kokonaisuus ehdottomasti positiivinen onkin ja jos jatko-osia noin ylipäätään ajatellaan niin näin tehokkaat ovat harvassa, yleisin tapa kun tehdä jatkoja on liki välinpitämätön.

 Tunnelmaa on uhrattu toiminnan tieltä mutta hyvä, viihdyttävä sekä kiitettävän verinen ja jopa yllättävä elokuva tämä kumminkin on. Krapula aamuksi en pääse kumminkaan suosittelemaan.

8/10

IMDb

[REC] 2

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti