maanantai 9. syyskuuta 2013

Frogs


 Jason Crockett on rikas ja kusipäinen kemiantehtaan omistaja joka asustelee Floridan suoalueella yksityisellä saarella. Tehdas saastuttaa ympäristöä surutta ja kuinkas ollakkaan suvun kokoontuessa viettämään rikkaan niljakkeen syntymäpäiviä päättää luonto kostaa ihmisten aikaansaannokset eikä näiden sakujen mielessä ole kosiohommat. Ja onhan suoalueilla toki muutakin eläimistöä.

 Lisää 1970-luvun eläinkauhua sillä samalla ekologisella sanomalla joka on liki kaikissa vastaavissa eli vittuile luonnolle niin se tulee ja repii pääsi irti. Sitä päivää odotellessa voi aikaansa käyttää vaikka tällaisten katseluun, tosin parempiakin on. Frogsin yksi ongelma on tylsyys sillä lupaavien alkuasetelmien jälkeen keskitytään lähinnä näyttämään sitä kuinka kusipäinen suvun pääkiho on, kuolemien tullessa sen verran pitkillä väleillä että tylsistyminen on läsnä koko ajan. Kun niiden toteutus on vielä sen verran köykäinen ettei tahdo saada edes nauruja irti niin eipä jää juurikaan syytä katsoa tätä, tosin promilleja ei itselläni ollut katsomisen aikaan mutta en usko että edes kaljakoppa auttaisi tätä parantamaan.

 Hahmojen toiminnassa ei ole juurikaan tolkkua, dialogin ollessa perusteellista rautalangasta vääntelyä jotta pahinkin puupää pysyy taatusti kartalla ja hampaitaan saa kiristellä alusta loppuun joten kannattanee jättää katsomatta, ellet satu olemaan vahvasti humalassa ja näin ollen vastuuton. Lisäpiste tuotantoyhtiön tunnuksesta lopputekstien päätteeksi.

2/10

IMDb

Frogs

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti