maanantai 23. syyskuuta 2013

Killer Crocodile


 Pieni joukko luonnonsuojelijoita saapuu Karibian suoalueelle sillä he epäilevät jonkun hävittävän teollisuusjätettä saaren vesistöihin. Radioaktiivisuutta löytyykin ja sen myötä tietysti jättiläismäinen krokotiili jolle maistuu ihmisliha.

 Killer Crocodile tarjoaa ensimmäiset naurut 15 sekunnin kohdalla sillä elokuvan tekijöillä ei ole juurikaan järki päätä pakottanut. Ok, pikkubudjetilta on turha odottaa hienoja tehosteita mutta silloin niitä olisi viisainta pitää varjoissa. Tässä ei niin ole vaan huonosti tehty lasikuituinen  krokotiili lyödään kaikkien nähtäväksi kirkkaassa päivänvalossa ja se näyttää juurikin siltä mitä se on eli uskottavuus viskataan samantien ikkunasta ulos. Eikä elokuvassa ole oikeastaan mitään uskottavaa mutta kuinkas sitten roska-arvot?

 No niitä riittää sillä naurunpyrähdyksiä tuskan kyyneleillä höystettynä aiheuttaa tasaiseen tahtiin milloin krokotiili, dialogi, musiikki tai ylipäätään joku elokuvan osa-alue sillä kaikissa on sopivia idioottimaisuuksia. Yleensä tämän kaltaisissa on paljasta pintaa ja verta mutta tässä moiset on vähissä, kaikkea muuta camp-hölmöilyä löytyy onneksi niidenkin edestä ja näyttelijät ovat tietysti ala-arvoisia. Kaiken kruunaa krokotiilin kohtalo lopussa joka on näkemisen arvoinen.

 Tämä on Italialaista roska viihdettä, joka on saanut jatkoakin, jonka pitäisi kuulua elokuva-alaa opiskelevien pakollisiin nähtäviin varoittavana esimerkkinä siitä miten asioita ei pidä tehdä ellei tavoitteena ole saada aikaan jotain huonoa joskin unohtumatonta.

7/10

IMDb

Killer Crocodile

DVDCompare

DVD

Trailer






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti