keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Seed of Chucky - Unrated


 Vaikka kuinka olisi muovia ja kumia niin jos kroppa on muuttumassa ihmiseksi niin kannattaisi olla varovainen. Tämän saa kokea Chucky ja Tiffany sillä heillä on Glen-poika. Tai Glenda-tyttö. Asian suhteen on pientä epävarmuutta. Vanhemmuus tuo vastuuta mutta kuinka lapsen kasvattaminen ja ihmisten lahtaaminen voi toimia yhdessä?

 Käsikirjoittaja ja koko sarjan luoja Don Mancini astui tässä myös ohjaajan saappaisiin jotka hän täyttää mallikkaasti. Päätehon elokuvalle antaa kumminkin miehen hyvä käsikirjoitus jossa sotketaan Chuckyn maailmaa kieli poskessa puolitodelliseen Hollywoodiin jossa Jennifer Tilly on rooliensa eteen kaikkensa antava ja räppäri Redman on tekemässä raamatullista elokuvaa. Leffassa on paljon pieniä vitsejä jotka avautuu parhaiten kauhu- ja roskakulttuuria harrastaville kuten kulttiohjaaja John Watersin esiintyminen paparazzin roolissa ja onhan Glen/Glendan, äänenä muuten eräs Billy Boyd, nimileikkikin jo viittaus yhteen maailman huonoimmista elokuvista.

 Huumoria on muutoinkin mukana rutkasti, jopa enemmän kuin edellisessä, ja huteja ei sillä saralla juurikaan ole, kauhupuoli tosin jää yllättävän vähäiseksi joskin ne vähäiset toimii ja kyllä leffassa on sopivan sekopäisiä ideoita. Kun koko touhu viedään loppuun saakka kunniakkaassa B-hengessä niin pakkohan tästä on pitää.

 Tony Gardner jatkaa onnistuneesti Kevin Yagherin aloittamaa tehoste perinnettä, vilahtaapa Gardner itsekin kuolemassa eräässä kohtauksessa, tehden hienoa jälkeä efektipuolella elokuvaan jota on mollattu aivan turhaan.

8/10

IMDb

Seed of Chucky

DVDCompare

DVD

BluRay

Movie-Censorship (VAROITUS! SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!!!)

Seed of Chucky

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti