keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Blue Monkey



 Kasvit voivat olla vaarallisia, varsinkin uudet lajit ja kun joltain Mikronesian uudelta vulkaaniselta saarelta tuotu kukka, tai jokin siinä, pistää Frediä sormeen niin sairaalareissu on välitön. Kuten myös uuden elämän syntyminen joka saa ravinnokseen radioaktiivista kasvuhormonia. Onneksi paikalla on poliisi jolle on annettu sairaalan esittelykierros.

 Blue Monkeyssa on potentiaalia: Hirviöitä karanteeniin laitetussa sairaalassa joka on täynnä ihmisiä. Onko parempaa asetelmaa hyvälle B-hutulle? Eipä ole mutta mitään ei tosin kyetä hyödyntämään sillä hirviöta ei päästetä missään vaiheessa kunnolla riehumaan, osa hahmoista on yltiövakavia kun taas loput ovat comic sidekickejä joista yksikään ei ole hauska. Näyttelijöistä ei löydy montaakaan hyvää ja pituutta on liikaa mutta ohjaajalla on ollut edes jonkinlainen visio ja sillä pelastetaan jotain.

 Itse näin tämän joskus 1980-luvun lopulla ja muistelin paremmaksi. Etsin tämän käsiini ja nyt kiroan nuorempaa versiota itsestäni alimpaan h*lvettiin. No, enn nyt sentään mutta heikkohan tämä on millä mittapuulla tahansa vaikka paikoitellen onkin pieniä onnistumisia kuten esimerkiksi pienen budjetin tehosteissa ja jo edellä mainitun ohjaajan kykyjen kelvollisuudessa. Jättäkää silti väliin ellei suunnitelmiinne kuulu kaikkien hirviöelokuvien näkeminen.

3/10

IMDb

Blue Monkey

DVDCompare

-----

"Trailer"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti