lauantai 8. helmikuuta 2014

Street Trash


 Spurgun elämä ei ole helppoa: Ei kattoa pään päällä, huono hygienia, kadut puolillaan vaarallisia sekopäitä, ei rahaa ja viinaakin pitäisi saada. Osa tilanteesta korjaantuu kun paikallisen viinakaupan pitäjä löytää varastostaan laatikollisen Viperia, viinaa jonka hän laittaa myyntiin dollarin per pullo. Viperissa on tosin paha miinus: Se sulattaa käyttäjänsä. Mutta juoppojen kuoleminen on vain yksi alueen lukuisista ongelmista.

 Ohjaaja Jim Muro on ollut enemmän kameran takana suurissakin projekteissa (mm. Titanic) ja tämä onkin hänen ainoa täyspitkä ohjaustyö (Joka perustuu Muron omaan noin vartin mittaiseen lyhyt elokuvaan). Mikä on sääli sillä jos miehellä riittää kanttia ohjata Roy Frumkesin käsikirjoittama Street Trash niin saisi tehdä lisääkin koska elokuva on ainutlaatuisen sekopäinen yhdistelmä murhatrilleriä ja kau... No, sulavia sekä räjähteleviä spurguja ja elementit on sekoitettu yhteen roskamyllyssä. Leffassa on paljon huonoa näyttelemistä ja yliampuvia hahmoja sekä kohtauksia aitoon Troman tyyliin, yhtiö taisikin johonkin aikaan toimia elokuvan jakelijana, ja osa näyttelijöistä onkin tuttuja firman omista tuotoksista. Jonkinlaisesta kaveriprojektista on todennäköisesti ollut kyse sillä iso osa näyttelijöistä ei ole muuta tehnytkään ja esimerkiksi pääosan näyttelijä on ollut myös efektimiehenä mutta varma en ole. Niinpä aion korjata tilanteen katsomalla dokumentin The Meltdown Memoirs niin selviääpähän asiat.

 Street Trash on Roskaelokuva isolla R: llä, vieläpä munakas sellainen. Siitä tulikin mieleen että jos et ole koskaan nähnyt kuinka spurgu juoksee humoristisen musiikin säestämänä irti leikatun munansa perässä autoromuttamolla niin katsomalla tämä sekin puute yleissivistyksessä korjaantuu.

8/10

Imdb

Street Trash

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti