lauantai 10. toukokuuta 2014

Progeny


 Tohtori Craig Burtonin elämän pitäisi hymyillä: Töissä menee hyvin ja hän haluaa vaimonsa kanssa perheenlisäystä joka tekeekin jo tuloaan. Mutta yksi ilta on muuttanut hänen elämäänsä, aiheuttaen epävarmuutta ja epäilystä eikä kaikki enää olekaan kunnossa.

 Progenyn suhteen ei ollut kummoisia odotuksia sillä ohjaaja Brian Yuznan viimeiset kymmenen vuotta on ollut kaikkea muuta kuin onnistumisia. Tämän suhteen mennään kumminkin 16 vuoden taakse eikä lopputulos ole tässäkään kummoinen. Elokuva tuntuu alusta loppuun venytetyltä The X-Filesin jaksolta, vaikka lähempänä kauhua "tunnelmallisesti" ollaankin, efektejä myöten. Screaming Mad Georgen erikoistehosteet tosin kuuluu elokuvan harvoihin valopilkkuihin sillä likipitäen kaikki muu kokonaisuudessa on jätetty puolitiehen ja ainoa yllätys on elokuvan loppuratkaisu sillä se ei mennyt odotettuja ratoja. Kerrottakoon vielä sen verran että vaati kolme erillistä katsomiskertaa että tämän sai taisteltua loppuun asti niin jo siitä saa jonkinlaisen kuvan leffan toimivuudesta.  

 Progeny on julkaistu Suomessa nimellä Paholaisen Perillinen mutta jos ainoina katsomissyinä on oikeastaan vanhan koulukunnan tehosteet ja Brad Douriff niin kannattaako tätä loppujen lopuksi käsiinsä etsiä? Mutta jos haluat niin voin myydä halvalla tämänkin tarjouskori saaliin.

2/10

IMDb

Progeny

DVDCompare

-----


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti