sunnuntai 25. toukokuuta 2014

The Tomb


 Mies ja nainen heräävät pahoinpideltyinä ja muoviin käärittyinä matalasta varastohallin kaltaisesta rakennuksesta ja he kuulevat kovaäänisestä sanat: seuratkaa sääntöjä. Ihmisiä löytyy lisää ja kryptiset viestit jatkuvat eri muodoissa mutta mistä onkaan oikeastaan kyse?

 Mistä onkaan kyse? Täydellisestä paskasta jota ei pitäisi elokuvaksi kutsua ja jolla ei nimestään huolimatta ole yhtään mitään tekemistä H. P. Lovecraftin novellin kanssa, jollei hauta-arkkua voi laskea moiseksi. Käsikirjoitukseen on kumminkin laitettu runsaasti Lovecraft viittauksia joiden varassa tarinaa yritetään rakentaa ja kuljettaa mutta ne eivät auta parantamaan kokonaisuutta lainkaan vaan lähinnä nostattavat raivoa lisää sillä niinkin loistavan kirjailijan nimeä tai tuotoksia ei pitäisi sotkea näin kammottavaan tekeleeseen.

 "Elokuva" yrittää olla Saw-ripoff jonka ohjaajalta Ulli Lommelilta en ole katsonut yhtään hyvää tai edes siedettävää teosta mutta huonoin tämä ainakin on Dungeon Girlin (IMDb) ohella enkä tämän jälkeen aio katsoakaan mitään missä miehen nimi ohjaajan paikalla näkyy. Leffan näyttelijät ovat poikkeuksetta huonoja vaikka parilla onkin edes yritystä mutta silti "elokuvan" parhaaksi puoleksi jää kesto jota on vain armeliaat noin 80 minuuttia. Sekin kieltämättä tuntui neljältä tunnilta joten noin 15 minuuttinen kesto olisi ollut paikallaan.

 Tästä ei ole mitään hyvää sanottavaa enkä voi suositella tätä yhtään kenellekään muuten kuin... No, mitään oikeutettua syytä tämän tekeleen katsomiseen tai olemassa oloon ei yksinkertaisesti ole mutta jos välttämättä haluatte tämän nähdä niin Suomi versiokin löytyy laadultaan erittäin epätasaisessa ja valtaosin heikossa Dark Label-julkaisujen numeroidussa sarjassa numerolla 22. Uskomatonta kyllä omalle DVD: lleni on jo ostaja joka keräilee kyseistä sarjaa, saa viedäkin.

1/10

IMDb

The Tomb

DVDCompare

-----

Trailer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti