perjantai 16. tammikuuta 2015

Wrong Turn


 Chris on matkalla työpaikkahaastatteluun mutta matkaan tulee mutka Länsi-Virginiassa kun tien tukkeeksi on jämähtänyt rekka. Kiertotie kumminkin löytyy metsän siimeksestä jolla hän törmää muihinkin matkalaisiin ja tämän kohtaamisen jälkeen kenelläkään heistä ei ole enää toimivaa autoa. Joten apua olisi löydettävä korvesta mutta sen sijaan he löytävät paikallisia juntteja huomattavasti vaarallisempia asukkeja joita ei kiinnosta banjon soitto.

 Efektiguru Stan (R.I.P.) Winston halusi olla mukana tekemässä kauhuelokuvaa joka pelottaisi häntäkin ja etsinnän jälkeen Winston halusi toimia tuottajana tässä elokuvassa joka on paljon velkaa Wes Cravenin The Hills Have Eyesille (IMDb) joka taas pohjautui löyhästi "tositarinaan" (Wikipedia). Ilmeisesti herra Winston oli työstään ja luomuksistaan huolimatta hiukan heikkohermoinen, tai tämä ei onnistunutkaan niin kuin hän halusi, sillä Wrong Turn ei ole pelottava. Eikä tunnelmallinen tai persoonallinen mutta leffa onnistuu kumminkin paikoitellen yllättämään ja kyllähän tässä verta ihan kiitettävästi on

 Henkilöhahmoilla tai niiden kohtaloilla ei ollut juurikaan väliä mutta näyttelijöistä ainoastaan Emmanuelle Chriqui otti päähän, tosin hänen hahmonsa oli raivostuttavan turha eli voi olla että vika olikin siinä eikä naisen kyvyissä. Pakko mainita että hämmästelin elokuvaa katsoessa sitä ettei Eliza Dushku onnistunut nostattamaan v*tutus käyrää lainkaan vaan päin vastoin, nainen esiintyi edukseen muutoinkin kuin ulkonäöllisesti mikä ei todellakaan ole itsestäänselvyys.

 Mutta ei Wrong Turn täysin susi Nurinoista huolimatta ole, tällaisia vaan on tehty todella paljon. Varmaankin siitä syystä leffa ei teatterissa ollut mikään menestys mutta kotiteatteri yleisön se kyllä löysi jonka seurauksena suoraan DVD: lle on julkaistu jo viisi jatko-osaa joista pari viimeisintä on toistaiseksi näkemättä. Ja jos taso on jatkanut sitä laskemista mitä näkemäni osat ovat osoittaneet niin kiirettä niiden katsomiseen ei ole.

6,5/10

IMDb

Wrong Turn

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti