sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Species 3 - Unrated


 Joku yrittää varastaa Even ruumiin mutta homma ei mene aivan niin kuin pitäisi. Varas saa kumminkin mukaansa Even synnyttämän lapsen joka saa nimekseen Sara. Sara kasvaa nopeasti ja vaikka yleinen luulo on että Sara on ainoa lajissaan niin niinhän ei asian laita ole vaan hallituksen lisäksi häntä etsii muutkin. Lisäksi Saran varastajalla ei ole aikomustakaan pysäyttää aikoinaan Silistä alkanutta muukalaisrodun kehitystä vaan tehdä siitä puhtaampi ja elinkelpoisempi.

 Species 3 on suoraa jatkoa edelliseen joka oli surkea tekele ja joka jostain syystä sai vielä teatteri levityksen. Ei tämä kolmaskaan hyvä ole mutta kumminkin huomattavasti kakkosta parempi vaikka suoraan kotiteattereihin julkaistiinkin.

 Aikaisempien näyttelijöistä mukana on vain Natasha Henstridge mutta hänenkin ruutu aika on parin minuutin luokkaa joten rintojen näyttelystä pitää tällä kertaa huolen mm Sunny Mabrey. Toki tämän, sekä Amelia Cooken, nakuilulle on jopa juonelliset perusteet jotka ovat ollut sarjassa alusta lähtien mutta silti tietty eksploitaatio elokuvan maku on leffassa vahva.

 Käsikirjoitus on kohtalainen sillä se on hyvää B-huttua ja tehosteet toimii hyvin, myös halvan CGI: n vähyys on ehdottomasti plussaa kuten ainakin aikaisempiin verrattuna hyvät ja jopa sympaattiset hahmot, näyttelijöiden taso tosin heittelee pahasti vaikkakaan täysin surkeaa esitystä ei kukaan teekään.

 Liika, liki kaksituntinen kesto, syö kumminkin leffaa eikä kelausnapin käyttö välillä kaukana ollut. Lopputulos on kumminkin siedettävää B-luokkaa.

6/10

IMDb

Species 3

DVDCompare

DVD

Movie-Censorship (VAROITUS! SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!!!)

Species 3

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti