maanantai 9. maaliskuuta 2015

Howling 6: The Freaks


 Canton Bluff on pystyyn kuoleva kyläpahanen Etelä-Kaliforniassa mutta kulkuri Ian Richardsilla on syynsä tulla sinne. Hän etsii Harker nimistä friikkisirkuksen pitäjää joka on langettanut Ianille kirouksen joka tekee hänestä ihmissuden ja kulkuri on päässyt askeleen edelle sillä tällä kertaa hän on odottamassa elämänsä pilannutta miestä. Mutta Ian tietää myös sen että kirouksen takia hän on vaaraksi muille eikä hän haluaisi olla.

Kun edellinen osa nosti sarjan tasoa edes hiukan niin The Freaks pitää huolen siitä että jo kakkosesta lähtien väsynyt ihmissusielokuvien sarja saa taas yhden surkeuden jatkokseen. Siitä pitää huolen mm Bruce Payne jonka ylinäyttely on jälleen kerran raivostuttavaa mutta elokuvan näyttelijöistä löytyy pahempiakin. Löytyy tosin parempiakin kuten Brendan (mm Return to Horror High ja Hitler: The rise of Evil) Hughes muttei hänkään paljoa voi pelastaa.

 Howling 6 on suoraan videolle tehty tylsä, laahaava, muka syvällinen ja tekotaiteellinen leffa jota katsoessa kävi mielessä negatiivinen ajatus jos toinenkin ja on paljon mahdollista etten katsonut elokuvaa kovinkaan tarkkaavaisesti sillä ainakin kerran huomasin olevani kahvinkeitossa ja leffa jatkoi pyörimistään. Mitä kaikkea lie sitten missannutkaan niin sitä en tiedä enkä kyllä välitäkään. Tosin sen verran huomasin että tässä oikeasti on yhtäläisyys viidennen tarinaan jota ei mitenkään selitellä mutta jos elokuvaan kiinnittää huomiota sopivalla hetkellä niin sen tuurillaan näkee.

 Osa Steve Johnsonin tehosteista toimii hyvin mutta kun kaikkeen huonouteen lyödään vielä surkea ihmissusi (tai -sudet, en ole varma mitä Paynen hahmon on tarkoitus esittää) niin Hurraa-huutoja ei tarvitse huutaa edes päänsä sisällä muutoin kuin lopputekstien alkaessa.

1,5/10

IMDb

Howling 6: The Freaks

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti