perjantai 23. marraskuuta 2012

Tremors 4: The Legend Begins


 The Legend Begins on sarjan ainakin toistaiseksi viimeinen osa, viidennestä Australiaan sijoittuvasta Rumble from Downunderista on ollut puhetta jo vuosia mutta se on vedetty IMDb:stäkin pois.

 Tämä on prequel, 1880- luvulle sijoittuva tarina siitä miten kaikki sai alkunsa. Nimikin sen kertoo. Eli kuinka graboidit löytyi, kuinka Perfection perustettiin ja miksi Burt Gummerin veressä on asehulluus. Ensimmäisen tasolle ei jatko-osista pääse yksikään, harvoinpa ne pääsee mutta niitäkin on olemassa. Kaikki Tremorsit kumminkin toimii ja ne voi katsoa jopa uudestaankin ilman raivokohtausta. Sääli tietty että budjetit pieneni ja siitä johtuen kuvaus päivät väheni ja efekteihin ei voinut satsata mutta kun asiat tehdään oikein niin ei pienet puutteet hajoita koko showta.

 Vastaavanlaista hirviö elokuva sarjaa ei ole tullut itselleni vastaan, kyllähän niitä on mm Godzillat ja useita muitakin, mutta sellaista jossa asiat on ajateltu näinkin loppuun asti haluaisin löytää lisää käsiini. Hiukan tullaan kolmannesta alas päin muttei kumminkaan paljon.

PS: Valitan laiskuuttani, IMDb: ssä ei ollut kuin jonkun boksin kansi kuva enkä jaksanut etsiä oikeaa neljännen kantta.

6,5/10

IMDb

Tremors 4: The Legend Begins

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti