lauantai 29. joulukuuta 2012

Monster Shark


 Viime vuosina on tullut paljon tällaisia SciFi channelin ja Asylumin toimesta: Jokin suuri merenelävä, aivan liian suuri ollakseen hai mutta kumminkin, popsii väkeä napaansa. Ja tottakai taustalla pitää olla hyvä salaliitto tai hullu tohtori tai muuta vastaavaa. Mutta on niitä osattu näköjään ennenkin.

 Tämä edustaa näyttely mielessä toista ääripäätä Italialaisessa näyttely/ohjaus tyylissä: Flegmaattinen tuijotus, ei tunnetta, ei liikettä. Se toinenhan on Joe Cockermaista heilumista ja liki koko ajan pitää olla tippa silmakulmassa.

 Efektit on huomattavasti paremmat kuin odotin, ei nyt muutamat näkyvät langat ja tikut mitään haittaa, tai se että merenelävä karjuu kuin tiikeri. Elokuvan hyvyys on aina katsojasta kiinni, tässä tapauksessa pitää arvostaa huonoutta mutta itselleni meni tällä kertaa liian huonoksi.

 Lamberto Bava (mm yksi roska suosikeistani Demons) ohjasi tämän salanimellänsä John Old Jr. Mies on ohjannut kyllä yhtä huonojakin ihan omalla nimellään joten en ymmärrä miksi on vaivautunut salailemaan identiteettiään.

3/10

IMDb

Monster Shark

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti