lauantai 2. helmikuuta 2013

Ghoulies 3: Ghoulies go to College


 21 vuotta sitten opiskelija karkoittaa sarjakuvan avulla ghoulit ja tästä taas nykypäivään sarjan kolmannessa osassa johon vaihtui kaikki kakkosen jälkeen: Yhtiö, tuottajat, efektimies sekä tyyli, joka aikaisemmissa oli kauhun ja jonkinlaisen fantasian maastossa, on nyt lähempänä Ernest elokuvia kuin edeltäjiään hahmoista huolimatta.

 Samainen sarjakuva jonka avulla ghouleista päästiin aikaisemmin eroon on jotenkin päätynyt WC:n seinälaattojen alle ja pikku hipaisu tennarilla paljastaa tottakai teoksen keskellä koulun pilailu viikkoa jolloin kilpaillaan parhaasta jäynästä ja kukapas muu kuin koulun jäykkä niskaisin professori lukee sarjakuvaa ääneen, niinhän sarjakuvia aina. Ja näin saadaan ghoulit palaamaan joiden ÄO on kiven luokkaa ja ne ovat oppineet puhumaan ja eivätkä tietenkään ole hetkeäkään hiljaa ja jäynäilevät sekä sikailevat kuin opiskelijat aina kun voivat, tappavammin lopputuloksin.

 Muu leffa onkin plagioitu 1970-1980 lukujen vaihteen college komedioista rakkaus/aikuistumis teemoja myöten tarjoamatta mitään uutta saatika oikeasti hauskaa ja brittien ikäraja selittyykin sillä ainoalla syyllä katsoa tämä: Paljasta pintaa on yllättävän paljon. Mutta sitä nyt näkee joskus kotonakin ja mitä varten netti onkaan keksitty? Ja koska pidän nukke yms tehosteista niin ne auttoi hiukan tämän loppuun katsomista kuten joidenkin nyky "tähtien" bongailu.

 Ohjaaja John Carl Buechler on efektimies joka on tainnut mainita jossain haastattelussa inhoavansa elokuvaväkivaltaa. Samainen mies kumminkin ohjasi Friday the 13th part 7:n joka on sarjan huonoimpia eikä siinä paljon verta näy. Huonoista teinikomedioista ja arvattavasta slapstickistä mies näyttää pitävän.

4/10

IMDb

Ghoulies 3: Ghoulies go to College

DVDCompare

-----

Trailer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti