keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lurking Fear


 Leffert´s Cornersissa on jotain mätää kaupungin tyhjentyessä asukkaista koska jokin hyökkäilee ihmisten kimpuun myrskyöisin ja varastelee lapsia vain muutaman ihmisen jäädessä tekemään vastarintaa olennoille jotka ovat pesineet kirkkoon ja sen ympärillä olevalle hautausmaalle. Näin rukoilusta on taas apua niin kuin yleensä nyt on yön lähestyessä ja viimeisen taistelun koittaessa.

 Tälle samaiselle hautausmaalle on tietysi piilotettuna myös rahaa jonka perässä on piilottajan poika sekä rikollisjoukkio joka koostuu taas niin ilkeistä, ahneista ja tyhmistä kusiaisista että sterotypia asetukset on kirjoituskoneessa ollut käytössä. Kai sellainen on koska vastaavia on niin helvetisti.

 Vaikka mukana onkin Ashley (Hellraiser) Laurence sekä Jeffrey (Re-Animator) Combs, näistä Combs kuuluu henkilökohtaisiin kauhu ikoneihin, niin käsikirjoitus pilaa liki kaiken. Budjetti on ollut pieni mutta sen puitteissa yllättävän hyvinkin tehty varsinkin Full Moonin leffaksi mutta myös ohjaajana toiminut käsikirjoittaja C. Courtney Joyner pitäisi sulkea arkkuun joka lähetetään avaruuteen sillä kaikki on hyvin ennalta-arvattavaa ja idioottimaista. Kun tähän vielä lisätään että tämäkin on H.P. Lovecraftin saman nimiseen novelliin perustuva ja vaikka moniin onkin muutoksia tehty niin on niissä enemmän kuin 4 asiaa jotka alkuperäisestä tunnistaa! Neljä! HPL pyörisi montussaan jos näkisi tämän. Ja toivottavasti televisiolle huutaminen oli vain pääni sisällä tai valkotakkiset sedät voi olla kohta oven takana.

 Vaikka sulkee novellin pois päästään ja katsoo vain elokuvana niin muutamasta ok vedosta huolimatta en taida tämän pariin palata. Koskaan. Suosittelen HPL nälkäiselle The Resurrectediä tai edes The Last Lovecraft: Relic of Cthulhua.

3/10

IMDb

Lurking Fear

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti