keskiviikko 22. toukokuuta 2013

The Ghost Galleon


 Urheiluvälineiden valmistaja on saanut hienon mainosidean: Laitetaan kaksi mallia heidän uuteen urheiluveneeseen, annetaan mallien olla veneessä kuukauden verran ja sitten "pelastetaan" heidät näyttävästi. Nerokasta! Ongelmia tulee kun mallien pikku jolla törmää pikaisesti nousseen lämpimän usvan seassa olevaan vanhaan kaljuunaan jonka väitetään näyttäytyvän vain pienille aluksille, yleensä kuolettavin seurauksin. Yhteydet naisiin katkeavat ja skandaalin pelossa heidän pelastusretki alkaa. Purjeveneellä vaikka käytössä olisi helikopteri. No, ratkaisuun on huterat syynsä. Tiedetyltä katoamispaikalta löytyykin satoja vuosia vanha purjelaiva, kuten sen asukkaatkin.

 Kakkosen (NurinaNurkka) jälkeen Sokeat Kuolleet ovat vesillä tässä Blind Dead-sarjan kolmannessa osassa. Tylsässä ja typerässä, katsojaa aliarvioivassa kolmannessa osassa jonka juoni yhdistyy löyhästi edeltäjiin ja käytetäänpä tarinassa oikeaakin kansantarua. Onhan edellisissäkin turhanpäistä selittelyä tyhmillekin katsojille mutta tässä pidetään huoli että koivuhalkokin pysyy kärryillä, kaiken edetessä laiskasti sekä mielenkiinnottomasti, ilman tunnelman häivääkään. Onneksi kaapuveikot ovat edelleen hienoja yksinkertaisuudessaan. Efektejä leffassa ei juurikaan ole mutta varsinkin pienoismallit ovat surkeita, lavasteet tosin ovat taas hienot pienen rahan tuloksiksi.

 Viimeisen 20 minuutin aikana on edes jotain yritystä pelastaa koko fiasko joten siitä täytyy antaa pisteitä mutta eipä se elokuvaa pelasta.

3/10

IMDb

The Ghost Galleon

DVDCompare

DVD

Trailer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti