sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Piranha 3DD


 Lake Victorian alue on karanteenissa mutta maanalaisissa vesistöissä on se hassu puoli että jos eristää pinnalta yhden kulkureitin niin toinen on todennäköisesti jossain muualla. Sellainen löytyykin Cross Laken puolelta ja ravinnon ahneille esihistoriallisille kaloille tarjoaa The Big Wet, aikuisempaan makuun tarkoitettu vesihuvipuisto jonka sisäänpääsyä ei tarvitse maksaa jos kuppikokona sattuu olemaan DD.

 Piranha 3DD on jatkoa menestyneelle vuoden 2010 Piranhan uusintaversiolle jonka ohjaaja John (Clun poika) Gulager voitti Ben Affleckin ja Matt Damonin tuottaman uusia ohjaajakykyjä etsivän Project Greenlightin kolmannen kauden ja vähän niin kuin kaikissa muissakin vastaavissa formaateissa niin ei voittaminen tarkoita automaattisesti loistavaa uraa. Mutta itse pidin, ja pidän edelleen, miehen Feast-elokuvista niiden häpeilemättömyyden sekä leukoja loksauttelevien "Mitä HELVETTIÄ!?" hetkien vuoksi.

 Niitä tarjoaa tämäkin ja koska ollaan jatko-osassa niin kaikkea pitää olla enemmän eli paljasta pintaa ja verta riittää edelleen Troma-hengessä, erona suuremman budjetin suomat paremmat näyttelijät sekä tehosteet. Mutta Piranha 3DD: ssä on unohdettu kieli hiukan liian keskelle suuta mikä ei sovellu tämän kaltaisiin ja aiheen typeryydellä revittelyä olisi saanut olla reippaammin vaikka asiaa korjataankin hyvin loppua kohden, jopa siinä määrin että surkea purkkapop-soundtrack onnistuu muuttumaan osaksi elokuvan yliampuvuutta.

 Hahmojen ärsyttävyys on vähäisempi edeltäjään katsottuna ja sivurooleissa on jälleen yllättävän isojakin eilispäivän nimiä, tosin ei edes silloin varsinaista A-listaa mutta kunniakkaita B-urallisia kumminkin ja näistä etenkin David Hasselhoffin itseironinen suoritus on hatunnoston arvoinen suoritus.

  Piranha 3DD tarjoaa hauskaa roskaa lopputekstejä myöten mutta jälleen vain tietynlaiselle yleisölle jonka loppu lupailee kolmatta osaa joka saisi minun puolesta tullakin, vaikkei näillä näkymin tekeillä olekaan, sillä tästä jatkaminen lupailee niin hienoa roskaa että silmien sulaminen olisi varmaan väistämätön.

7/10

IMDb

Piranha 3DD

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti