sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

BloodRayne 2: Deliverance - Unrated Director´s Cut


 Vuosisatojen saatossa Rayne on ajautunut Uudelle Mantereelle pienen Deliverancen kyläpahasen liepeille ja hän saa huomata että seutua pitää hallussaan vampyyri Billy the Kid apureineen. Moinenhan ei tietenkään käy laatuun mutta kun suuri osa paikallisista ihmisistä on myös alistunut vampyyrin vallan alle niin Billyn poistamiseen tarvitsee apua jopa Dhamphir.

 Ohjaaja Uwe Bollin ensimmäinen BloodRayne (NurinaNurkka) oli, ja on, huono elokuva joten kun huonoon elokuvaan tulee jatko-osia niin tuotokselle ei kannata juurikaan asettaa minkäänlaisia odotuksia, ainakaan positiivisia. BloodRayne 2: sta odotin jotain uskomattoman huonoa joten yllätys oli edes hiukan positiivisen puolella kun niin ei ollutkaan. Yksi positiivinen yllätys oli huomattavasti paremmat näyttelijöiden suoritukset joista Kristanna Lokenin Raynen rooliin korvannut norjalaissyntyinen entinen balettitanssija Natassia Malthe onnistuu roolissaan yllättävän hyvin eikä elokuvasta suoranaista heikkoa lenkkiä näyttelijöissä olekaan, hahmoissa niitä sitten on siitäkin edestä stereotypioiden ja karikatyyrien hallitessa liki jokaista kohtausta. Toinen positiivinen yllätys oli ensimmäistä parempi dialogi mutta ei se vieläkään hyvää ollut.

 Mutta siihenpä ne suurimmat positiiviset asiat jäävätkin ja vaikka tässä muutama muukin asia meni hiukan paremmin kuin aiemmin niin ei BloodRayne 2: Deliverance (Suomessa BloodRayne: The Vampire Chronicles-nimellä) ole missään nimessä hyvä elokuva. Leffa on kumminkin pieni vahvistus siihen että joskus jatko-osa voi olla ensimmäistä parempi, edes sen kuuluisan karvan verran.

3/10

IMDb

BloodRayne 2: Deliverance

DVDCompare

DVD

Movie-Censonship (VAROITUS! SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!!!)

BloodRayne 2: Deliverance

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti