sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Wrong Turn 2: Dead End - Unrated


 Länsi-Virginian metsissä kuvataan uuden tosi-TV: n pilottia jossa toinen toistaan turhempi julkkikseksi haluava lahopää laittaa itseään tyrkylle kameran edessä ja takana. Tuotantoryhmä tai lahopäät eivät kumminkaan tiedä sitä että seudulla asuu sisäsiittoinen kannibaali perhe jonka jäsenille pään sisällöllä ei ole väliä mutta tuore liha kelpaa aina.

 Tämän tekijöillä on takuulla ollut jotain "tosi-TV": tä vastaan sillä sille ja sen edustamille tekijöille irvaillaan välillä osuvasti ja leffan ensimmäinen uhrikin on erilaisilla tosi-TV- ohjelmilla itsensä elättävä Kimberly Caldwell. Tämän tiedon lunttasin IMDb:stä, itse kun inhoan Viidakon Tähteet, Hauku Mun Pöperöt, Tanssii Jätteiden Kanssa tai Alasti Korvessa-p*skaa jota massoille tungetaan kurkusta alas viihteenä ja valtaosa vielä nauttii siitä, pyytääpä prkl vielä hymyssä suin lisää.

 Ja asiaan: Leffa on jollain tasolla minulle unelma: Tosi-TV tähtien lahtaaminen, sniff, kuinka kaunista, kuinka herkkää. Elokuva itsessään onnistuu tekemään sen ihmeen että Dead End on ykköstä parempi ja suuri osa siitä paremmuudesta on Henry Rollinsin ja hänen hahmonsa ansiota jonka kautta elokuvaan on saatu sopivasti huumoriakin mukaan. Leffa ei ota muutenkaan itseään liian vakavasti ensimmäisen tapaan vaan ampuu välillä reippaasti yli. Juonellisestikaan ei ole tyydytty vain toistamaan ensimmäistä vaan jotain omaakin on onnistuttu saamaan aikaiseksi.

 Ensimmäinen Wrong Turn (NurinaNurkka) oli katsomiskelpoinen joskaan ei erikoinen elokuva ja Dead End jatkaa sitä suurin piirtein samoilla linjoilla; Ei erikoinen eikä huono ja huonompaankin voisi aikansa tuhlata. Ja onhan tässä Henry Rollins.

7/10

IMDb

Wrong Turn 2: Dead End

DVDCompare

DVD

BluRay

Movie-Censorship (VAROITUS! SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!!!)

Wrong Turn 2: Dead End

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti