sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Night of the Living Dead 3D: Re-Animation


 Gerald Tovar Jr. peri hautaustoimiston isältään ja koska se on seudun ainoa niin asiakkaista ei ole pulaa. Mutta koska Geraldilla on ongelmansa niin ruumiita on päässyt kasaantumaan ongelmaksi asti ja ongelmat pahenee kun jotkut raadot alkavat osoittamaan elonmerkkejä ja mikä pahinta niin maisemista pois pysytellyt veli Harold palaa pummaamaan rahaa. Mutta koska isän synnit ovat kirjaimellisesti alkaneet nousemaan kuolleista niin jopa veli tuntuu siedettävämmältä kuin ennen.

 NotLD 3D: Re-Animation on prequel surkeaan NotLD 3D: hen ja kumma kyllä tämä on hiukan parempi. Tosin ainoat syyt siihen on Jeffrey Combs sekä, yllättävää kyllä, Andrew Divoff joiden työskentelyä on ilo seurata, v*ittuilu Sarah Palinille ja hyvät maskeeraukset. Digitaaliset tehosteet ja 3D rävellykset ovat taas puhtaasti sitä itseään.

 Kuten käsikirjoituskin sillä alku on hidas, todella hidas. Leffa on noin 92 minuuttinen ja vasta hiukan vajaan tunnin kohdalla alkaa tapahtumaan eli pohjustus on ainakin perusteellinen. Mutta miksi? Ei tässä ole oikeastaan mitään pohjustettavaa ja turhanpäiväinen tutustuttaminen suureen osaan hahmoista ei hyödytä yhtään mitään. Onhan tässä tietysti yksi hahmo joka nähdään eri näyttelijällä NotLd 3D: ssä joten ainakin hänen elämä tulee hyvin tutuksi.

 Viittaukset George A. Romeron sekä Tom Savinin versioihin on tietty plussaa sillä ne ovatkin ainoat merkit edes pienestä kunnioituksesta esikuvilleen mitä näistä 3D-p*askoista löytyy.  Tai no, onhan tätäkin osittain kuvattu alkuperäisen NotLD: in maisemissa mutta eipä se paljon auta.

 Tätäkään ei olisi tarvinnut tehdä Night of the Living Dead nimellä vaan jopa ilman muutoksia käsikirjoitukseen nimenä olisi voinut olla aivan mitä tahansa.

3,5/10

IMDb

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti