tiistai 28. helmikuuta 2017

Black Demons


 Kolme college opiskelijaa on lähtenyt Brasiliaan tutkimaan... Ööö, jotain. (Meni ohi todella surkea laatuisen ääniraidan sekä jokseenkin nolla prosenttisen keskittymisen vuoksi.) Uskoisin että jotain paikallisuskomuksiin liittyvää. Joka tapauksessa yksi heistä käy paikallisessa voodoo-seremoniassa ja eikös miehen taju mene kankaalle. Aamulla herätessään pätkivän muistin kanssa hänellä on kaulassa outo koru sekä nauhoitus yön seremoniasta. Opiskelijat lähtevät viidakon läpi Riosta toiseen kaupunkiin mutta auto tietenkin hajoaa keskelle ei mitään ja majoitus järjestyy entiseltä plantaasilta jonka mailla on entisten orjien hautausmaa. Eipä muuta kuin iltapuhteina nauhoitusta kuuntelemaan ja orjat nousevat kostamaan.

 Black Demonsin alkuperäinen nimi on Demoni 3 eli tämä tekele on tehty aikoinaan puhtaasti rahastusmielessä "jatko-osana" Lamberto Bavan Demons 2: lle. Ja se olikin se syy miksi tämän hankin sillä onhan kaikki Demonseihin liittyvä nähtävä, "hiukan" pakkomielteinen kun olen.

 Black Demons antoi jälleen kerran syyn vihata korvien väliäni sillä olisi pitänyt uskoa kaveriden kertomaa ja tällä kertaa jopa elitistisiä kriitikkoja sillä kuraahan tämä on. Leffan ainoa toimiva osa on maskeeraukset sekä osa tehosteista vaikka niissäkin on todella p*skoja esityksiä. Muttei niin p*skoja esityksiä kuin "näyttelijöillä" sillä jopa kotimaiset näyttelijät ovat uskottavampia, ainakin 2-3 heistä, ja vaikka Umberto Lenzin oikeasti hyvät elokuvat mahtuvat helpostikin laskettuna yhden käden sormiin niin nyt on menty kyllä likipitäen pohjamutia myöten.

 Jos haluatte nähdä miten elokuvia ei kannattaisi tehdä niin siihen tämä on loistava esimerkki sillä vaikka pari toimivaa juttua onkin joukkoon eksynyt niin niitä huonoja puolia onkin sitten paljon.

2/10

IMDb

Black Demons

DVDCompare

DVD

Trailer (Siis koko roska)

Black Demons

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti