sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Demons 2


 Tv:stä tulee tarinaa demoneista, varsinkin ykkösen jälkimaininkeihin liittyvästä kaaoksesta ja sitä seuranneesta karanteeneista jota kerrostalon juppirassukat sattuvat katselemaan. Ei muuta kuin paha irti ja ensimmäistä paremmin tehty ja näytelty revittely alkakoon.

 Siinä missä Demons (NurinaNurkka) oli Rock niin kakkonen onkin sitten Pop sillä tämän sountrackiltä löytyy 80-liuvun poppia, mm Billy Idol, ja muutoinkin hypätään hiukan eri maailmaan. Näyttelijöistä löytyy joitain samoja kuin ensimmäisessä oli, eri rooleissa kumminkin eikä osa kykene vieläkään artikuloimaan kovin selkeästi mutta eteenpäin on kumminkin menty taitojen suhteen. Kieli on revitty osittain posken kautta ulos sillä välillä leffan touhu yltyy suhteellisen sekopäiseksi ja hyvä niin.

 Mutta vaikka asioita on tehty paremmin kuin edeltäjässä niin silti ei pääse samalle viívalle, lähelle kumminkin. Mitään siloteltua ei tämäkään ole mutta silti ykkösen rosoisuus toimi minulle paremmin. Nyt kolmosen pariin kunhan keksii mistä niistä aloittaa, mokomia kun on kolme.

7,5/10

PS: Päädyin tähän, tekijöiden mukaan viralliseen kolmoseen The Churchiin.

IMDb

Demons 2

DVDCompare DVD

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti