tiistai 5. syyskuuta 2017

Resonnances


 Ranska, 1663. Maahan syöksyvän meteoriitin mukana tulee planeetallemme uutta elämää joka porskuttaa vielä nykypäivänäkin, piilossa katseilta, keskellä tiheitä metsiä. Tähän elämään törmää illanvietosta palaava kaveriporukka ja aivan kuin satoja vuosia selvinnyt saalistaja ei olisi tarpeeksi paha asia niin heidän kyytiin ottamansa liftari on hourulasta karannut vaarallinen psykopaatti. Kiva ilta meni juuri v*tuiksi.

 Kuten meni loppujen lopuksi tämä elokuvakin ja siitä piti huolen se että leffaan on tungettu liikaa ylimääräistä, yksinkertainen "Hirviö syö ihmisiä metsässä" olisi riittänyt vallan mainiosti. H*lvetti, olin valmis jopa antamaan anteeksi pienen budjetin CGI: n mutta sekin alkoi jurppimaan käiken muun ärsyynnyksen keskellä.

 Leffassa on kumminkin kiva pieni Lovecraft fiilis ja välillä tulee hyvällä tavalla mieleen The Burrowers sekä Tremors- elokuvat mutta siitä ärsyyntymisestä mikä tulee alussa on hankala päästä eroon vaikka omat hetkensä tässä kieltämättä onkin, löytyypä jopa persoonallisuuttakin.

 Kokonaisuus on kumminkin vain siedettävä ja vaikka olin tämänkin katsonut vain joitain vuosia sitten niin muistikuvia ei juurikaan ollut. Tuskin tulee olemaan tämänkään katsomiskerran jälkeen.

4/10

IMDb

Resonnances

DVDCompare

-----

Trailer

Resonnances

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti