torstai 28. helmikuuta 2013

Sharktopus


 S-11 on laivaston rahoittama salainen koe jonka tarkoituksena on luoda uusi, huomaamaton ase salakuljettajia sekä taistelussa vihollista vastaan. Joka tietty karkaa ja suunnistaa Meksikon rannikolle. Näin päästään kätevästi halvemmille kuvaus paikoille, ja bikinien äärelle, jossa onkin sopivasti valmiina yksi jo potkut saanut tutkija joka on tietysti törmäys kurssilla pomojen kanssa.

 Sekaan vielä paskantonkija journalisti, rantalomakeskus, elikko joka on nälkäinen jatkuvasti sekä liikkuu missä lystää ja loppua kohti kiihtyvä älyttömyyksien määrä niin moderni roskaelokuvan klassikko on syntynyt.

 Näyttelijöiden suoritukset on pääosin siedettäviä mikä on hiukan yllättävää kun ottaa huomioon että Corman on aina tehnyt elokuvansa halvalla sekä tuntemattomilla naamoilla. Tässä tietty Eric Roberts on suurin nimi mutta hänen suorituksensa on koko roskan huonoin. Osasta Cormanin tuotoksista on tullut klassikoita, ei pelkästään huonouden vuoksi, ja miehen suojista on saanut alkunsa ainakin James Cameronin, Jack Nicholsonin sekä Robert Englundin ura. Muitakin on mutta nuo nyt tulee mieleen. Eli tiedä mitä tähtiä tästäkin vielä kehittyy.

 Efekti puoli on halpaa CGI:tä mutta niin hyvin tehtyä kuin voi tämän tyylisissä tuotoksissa ja vaikka S-11:sta ulkonäköä onkin pöllitty jokin aika sitten arvostelemastani Monster Sharkista niin jotain persoonaa on kumminkin saatu aikaan. Elukan koko tietysti vaihtelee taas kohtaukseen sopivaksi mutta ei niin pahasti kuin esim Super Sharkissa tai Sand Sharksissa.

 Sharktopus on taattua roskaa josta B-leffa fani ei voi olla pitämättä ja vaikka näitä Shark-leffoja tuleekin nykyään liukuhihnalta niin onneksi sekaan mahtuu hyviäkin. Tai huonoja, näkökulmasta riippuen.

8/10

IMDb

Sharktopus

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti