sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

BloodRayne: The Third Reich - Unrated Director´s Cut


 Rayne inhoaa natseja (Tyttö minun makuuni siis) ja hän lahtaakin heitä mielellään mutta erään upseerin hengiltä päästäminen menee metsään nilkin muuttuessa vampyyriksi. Moinen voima Kolmannen Valtakunnan hallussa ei ole hyväksyttävää joten hanhenmarssin harrastaja olisi pistettävä hengiltä uudestaan.

 BloodRayne: The Third Reich on BloodRayne sarjan kolmas osa ja mikä hämmentävintä niin kyseessä on sarjan paras osa. Mutta vaikka kyseessä on sarjan paras osa niin ei se tästä vieläkään hyvää tee ja hyvyys on tietysti katsojan silmissä. Tällä kertaa parantumiseen riitti itseni kohdalla se että reittä, rintaa ja verta on lisätty roimasti eli tällä kertaa ei ole edes yritetty tehdä vakavasti otettavaa elokuvaa vaan roskamylly on viimeinkin tajuttu käynnistää tarkoituksella, ei sen takia että tekijät ovat pelkästään kyvyttömiä vaikka kyllä siitäkin puolesta näyttöä tulee aivan tarpeeksi. Näyttely puolella mennään suhteellisen hyvin kultaisella keskitiellä vaikka joitain räikeitä ylilyöntejä tuleekin ja välillä kävi jopa tietynlaisia Suomifilmi-tuntemuksia ylinäyttelyn käydessä silmille.

 Vaikka The Third Reichissa on enemmän ongelmia kuin onnistumisia niin lopuksi on pakko myöntää että pahoistakin tarinankuljetus töksähtelyistä huolimatta olen tottunut näkemään Uwe Bollin ohjauksissa pahempaakin (Kuten esimerkiksi aikaisemmissa osissa BloodRayne (NurinaNurkka) ja BloodRayne 2: Deliverance (NurinaNurkka)) joten vihaamani/ihannoimani ohjaaja on alkanut näyttämään oppimisen merkkejä. Ihmeiden aika ei ole ohi.

4/10

IMDb

BloodRayne: The Third Reich

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti