perjantai 19. syyskuuta 2014

Identity - Extended Version


 Pienilläkin teoilla on seurauksensa ja joskus ne seuraukset voivat olla vakaviakin. Kun pieniin tekoihin lisätään useiden sattumien summa niin silloin asiat voivat saada vaarallisiakin piirteitä ja tämän saa tuntea nahoissaan joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä jotka joutuvat olosuhteiden pakosta yöpymään motellissa keskellä ei mitään.

 Jos elokuvassa on John Cusack (mm NurinaNurkka) niin se ei kuulu minulla pakko nähtäviin ja kun tässä on vielä lisäksi Ray Liotta josta sohvan toinen nurkka ei pidä niin on ihme että tämä tuli edes katsomis vaihtoehdoksi meidän taloudessamme. Hyvä kumminkin että tuli sillä Identity yllätti ja tuli yhdeksi lisäksi "Unohdettuihin Klassikoihin" (mm NurinaNurkka) sillä vaikka tämäkään ei ole täydellinen niin aliarvostettu, hyvä ja tunnelmallinen trilleri Identity silti on.

 Elokuvan tarina on hyvin rakennettu ja kerrottu vaikka se onkin vähällä sortua omaan näppäryyteensä loppua kohden mutta niin ei kumminkaan käy ja hyvä tunnelma säilyy loppuun saakka. Leffa onnistuu jopa yllättämään vaikkakin katsoja joka hiukan miettii tätä katsoessaan tajuaa kyllä osan loppuratkaisusta ennakkoon, ei kumminkaan uskoakseni kaikkea.

 Identity on mutkistaan huolimatta pohjimmiltaan yksinkertainen elokuva jonka jaksaa katsoa loppuun saakka ongelmitta mutta uudestaan katsomisarvoa leffalla ei kumminkaan ole ennen kuin tarina ja sen tapahtumat ovat pyyhkiytyneet muistista.

8/10

IMDb

Identity

DVDCompare

DVD

BluRay

Movie-Censorship (VAROITUS! SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!!!)

Identity

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti