lauantai 21. helmikuuta 2015

Annabelle


 Hippien rock, rauha, rakkaus aika on lopullisesti ohi Charles Mansonin tekojen mielipuolisuuden osoittaessa ihmisen todellisen luonteen, Tapaus ei kosketa henkilökohtaisesti Johnin tai Mian elämää mutta sekopäisten kulttilaisten olemassaolo kylläkin kun heidän kotiinsa tunkeudutaan ja he pääsevät melkein hengestään kuten myös heidän syntymätön lapsensa. Tunkeutujien maallinen taival päättyy mutta jotain jää kumminkin elämään, lapselle tarkoitetussa huoneesta kun löytyy nukke johon voi majoittua

 Ja lässytiläpätilää. James Wanin ohjaama The Conjuring oli syystäkin vuoden 2013 kauhuhitti johon on tulossa jatkoa 2016. Joka oli ilmeisesti tuotantoyhtiölle liian pitkä aika joten väliin piti tunkea tämä prequel/spinn-off The Conjuringissa esiintyneestä Annabelle nukesta. Ohjaaja James Wan siirtyi tuotanto puolelle ja ohjaajan pallille istuutui kuvaaja John R. Leonetti.

 Josta ei ole ohjaajaksi vaikkei elokuvan surkeus täysin hänen syytä ole vaan pääsyyllinen on käsikirjoittaja Gary Dauberman sekä ne pässit jotka ylipäätään hyväksyivät Daubermanin horinat kuvattavaksi. Eli kuten voitte jo päätellä niin en todellakaan pitänyt tästä vaan Annabelle on alusta loppuun ennalta-arvattava ja todella rasittavaa katsottavaa. Hahmot ovat mitään sanomattomia aivan kuten suurin osa näyttelijöistäkin eikä leffassa ole tunnelmasta aavistustakaan.

 Saatika persoonaakaan sillä vastaavia on useita joista parhaimmistoa ovat tietysti Child's Play-leffat joiden kuudeskin osa vetelee Annabelleä korville. Tosin Chuckyn tietäen hän saattaisi vedellä Annebelleä ihan muuten vaan ja kutsua häntä nartukseen.

 Annabelle on täysin turhanpäiväinen elokuva josta ei juurikaan hyvää löydy muutamaa kohtausta, tai oikeammin niissä olevaa yksityskohtaa, lukuunottamatta. Välttäkää sen minkä vaan voitte tai jos ihan välttämättä haluatte tämän katsoa niin älkää väittäkö etteikö teitä olisi varoitettu.

2/10

IMDb

Annabelle

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti