sunnuntai 15. helmikuuta 2015

The Rage


 Tohtori Viktor Vasilenko on vanha kunnon hullu tohtori joka tekee ihmiskokeita syrjäisessä mökissä keskellä metsää, tarkoituksenaan levittää Rage-virusta Pohjois-Amerikkaan jotta muu maailma eristäisi ilkeät kapitalistit keskuudestaan. Yksi punikin koe pääsee tietysti karkuun mutta kovin pitkälle ei virukset saastuttamat jalat kanna. Liha kumminkin kelpaa korppikotkille ja pian taivaalla on raivohulluja siivekkäitä etsimässä tapettavaa ja kyllähän virus leviää siivillä varustettuna paremmin kuin kahdella jalalla.

 Ohjaaja Robert Kurtzman on K K.N.B.- lyhennelmästä eli efekti puoli miehellä on hallussa ja sillä osastolla ura alkoi jo Night of the Creepsillä. Ohjaajana hän taas on heikko, vaikkakin Wishmaster oli ainakin muistaaksi kohtalainen, sillä ainakin tämä ja The Demolitionist on aika surkeita. No, The Demolitionistissa oli Nicole Eggert tiukoissa vaatteissa ja tässä taas on verta ja goreilua sekä hyvät pienen rahan tehosteet joista minä pidin paljon, p*skaa CGI: tä lukuunottamatta tietty.

 Eli on leffassa hyviäkin puolia, jopa noiden mainittujen lisäksikin, mutta ei tätä hyväksi elokuvaksi pääse sanomaan. Näyttelijät ja hahmot ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta surkeita, paras on tietysti lyhyen cameon tekeva Reggie (Phantasm) Bannister eikä Erin Brown kovinkaan pahasti raivostuttanut. Neitohan on varmaan paremmin tunnettu nimellä Misty Mundae jolla hän on tehnyt pehmo lesboeksploitaatiota tyyliin The Lord of the G-Strings: The Femaleship of the String ja Gladiator Eroticvs: The Lesbian Warriors. Andrew Divoff taas on lähinnä sitä samaa mitä monesti ennenkin, vain hahmon nimi on vaihtunut.

 Lupaavista alkuasetelmista sekä toimivasta ja yksinkertaisesta tarinasta olisi voitu saada enemmänkin irti, jos ei nyt mitään persoonallista niin hauskaa ainakin. Nyt hauskaa on vain hetkittäin ja tuskallinen puoli on läsnä liian suuren osan ajasta.

5/10

IMDb

The Rage

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti